Preloader
0763.901.600; 0726.877.753;

Din ce in ce mai populare, storurile au devenit de mai bine de 3 ani o noua moda pentru acoperirea ferestrelor cu alternative jaluzelelelor verticale. Sunt elegante, usor de montat si intretinut, nu au un cost mare, sunt cunoscute si apreciate de toata lumea, ofera incaperilor un aer distins, relaxant si curat.

Storurile sunt sisteme culisante si pot avea tije orizontale sau verticale, permitand miscarea de culisare atat pe verticala cat si pe orizontala. Cele mai frecvent intalnite de departe sunt storurile cu culisare pe verticala, avand cadrul culisant realizat din aluminiu datorita greutatii reduse si usurintei cu care acesta este montat si fixat pe de tavan sau pereti.

Storurile sunt foarte similare ca si concept cu rulourile, aproape identic. Singura diferenta, neconfirmata si agreata de toti specialistii din domeniu este ca in practica materialul rulant este in general textil, storurile avand mai mult un rol estetic decat functional.

Se integreaza si sporesc cu usurinta design-ul spatiilor unde sunt montate oferind un aer distinct si relaxant incaperilor. Paleta de culori disponibile si diferitele modele imprimate sau pliuri pot face din aceste storuri un adevarat PLUS de DESIGN pentru casa dumneavoastra.

Storurile comercializate de noi vin impreuna cu setul complet de accesorii (cleme de prindere, jnur/snur/lant retractare) si cu experienta noastra in livrare si montaj astfel incat nu trebuie sa ne dati decat un telefon.