Preloader
0763.901.600; 0726.877.753;

Desi am comercializat perdele de toate marimile, culorile si modelele imprimate, in ziua de astazi, tinand cont de evolutia design-ului si amenajarii interioare, au ajuns sa fie din ce in ce mai putin folosite. Perdelele au pierdut din piata, putin cate putin, acum au mai ramas decat in locuintele vechi sau in restaurantele clasice care folosesc perdele din materiale de lux, realizate recent de putinii producatori ramasi in domeniu.

Perdelele au fost inlocuite treptat cu variantele mai moderne si mai rezistente : rulouri, rolete, storuri, jaluzele (verticale si orizontale), paneluri japoneze, etc..

Daca ati cautat Perdele sau Draperii si ati ajuns in site-ul nostru va recomandam sa ne dati un telefon sa va convingem de avantajele si motivele pentru care celelalte produse mai moderne comercializate de noi sunt apreciate si cumparate mai bine in lumea intreaga.

Cu toate acestea, singurul tip de perdele care inca se comercializeaza extrem de bine sunt cele realizate la comanda, conform cerintelor clientului (materiale, culoare, textura, model) si livrate intr-un termen relativ scurt. Designerii, cel putin cei din scoala clasica, inca folosesc cu succes perdelele si draperiile in amenajarea locuintelor in special dar si a spatiilor de birouri.