Preloader
0763.901.600; 0726.877.753;

Firma noastra comercializeaza de mai bine de 5 ani Rolete (textile, cauciucate, imitatii din lemn) si avem disponibile in stoc modele variate in diferite colectii organizate pe teme sau culori. Roletele sunt accesorii moderne si din ce in ce mai uzitate pentru umbrirea spatiilor de locuit sau birouri, impiedicand partial sau aproape complet patrunderea luminii soarelui. Roletele mai sunt cunoscute si ca Rulouri. Unele dintre roletele noastre au functie speciala de reducere a zgomotului venit din exterior, ridicand gradul de izolare fonica a incaperii.

Roletele noastre au cele mai bune preturi din piata si sunt exprimate per metru patrat, neincluzand montajul. Toate preturile sunt fara tva si sunt realizate numai in urma unei masuratori sau in urma furnizarii dimensiunilor necesare de catre client. Firma noastra ofera garantie pentru toate roletele comercializate numai in conditiile in care clientul monteaza, exploateaza si intretine corect aceste produse.

Toate componentele roletei sunt testate inainte de livrare, la fel cum sunt testate si la momentul montajului la locatia clientului (daca montajul este facut de noi). Oferim un ghid de intretinere pentru toti clientii nostri, ghid ce contine instructiuni despre bune practici de intretinere a roletelor, practici ce au scopul de a proteja componentele : mecanismul de rulare, carcasa lantisorului, suporturile (suportii), stofa, contragreutatea stofei, capacele contragreutatii, opritorul lantisorului si tamburul.

Roletele pot fi montate in pervaz, pe perete sau pe rama ferestrei, in functie de design si necesitati.